Algemene voorwaarden

Ik plaats een bestelling met betaalplicht en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen:

Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht en prijs van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling af maakt en klik op het laatst op "Bestelling bevestigen".
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact op via info@brocanteroosjes.nl

Minimum orderbedrag:

Er geldt een minimum bestelbedrag van euro 1,00 bij betaling via bankoverschrijving.

Voorraden:

Deze webwinkel heeft een voorraadmodule. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad.  Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u dit bedrag terug of ontvangt u een vervangend, vergelijkbaar artikel.
De aanbiedingen/acties van Brocante Roosjes zijn geldig zolang de voorraad strekt.
 
Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u de BTW kunt verrekenen kunt dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

Betaling:

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummer NL43 RABO 0141384735 ten name van Brocante Roosjes) Het is ook mogelijk om via Ideal, Bancontact of Paypal te betalen.

Indien wij de betaling binnen 8 dagen niet ontvangen hebben, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Er is geen pinautomaat aanwezig.

Levertijd:
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven worden de bestellingen op werkdagen binnen 2 werkdagen via Postnl verzonden.

Overmacht:

Brocante roosjes is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging in de verzending of door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.

Verzending:

De verzending van uw bestelling geschiedt via Postnl. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Brocante Roosjes is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via Post.nl. U kunt uw pakket eventueel  aangetekend, met pakketpost of verzekerd laten verzenden. 

Verzendkosten:

Wij hanteren de tarieven van Postnl.
De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van gewicht tijdens uw bestelling. Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.

Privacy:

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Zie het kopje : "Privacy Policy" voor ons privacy beleid.

Copyright/Auteursrechten:

Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Brocante Roosjes berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Brocante Roosjes.

Maat- en kleurverschillen:

U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie / Ruilen / Retouren:

Gebruik hiervoor het herroepingsformulier onder het kopje 'Retourneren' of meld uw retour via e-mail naar info@brocanteroosjes.nl 

BTW-id nummer: NL001967645B73

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 Brocante Roosjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel